Transport si retururi

Transport

cramapremium.ro (cramapremium.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România (Bucuresti)

  • Livrare Bucuresti, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 199,00 RON   →   20,00 RON
    200,00 RON sau peste   →   0,00 RON

România (cu exceptia Bucuresti)

  • Curier, 22,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 5,00 RON

Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici. Echipa noastra o sa va ajute cu placere. 

Pentru comenziile cu plata ramburs, va rugam sa ne trimiteti un cont IBAN unde se poate transfera contravaloarea comenzii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Returul este acceptat, daca produsul nu prezinta urme de uzura sau deteriorare. Returnarea contravalorii comenzii se va procesa dupa ce produsul comandat ajunge inapoi si este inspectat de catre echipa noastra.

Costurile de retur sunt gratuite pentru zonele Bucuresti si Ilfov. 

Suma restituita reprezentand contravaloarea totala a comenzii.